duminică, 11 septembrie 2011

Coliere Chique and Unique

Buna,

Sau Kalimera cum ar spune grecii! :) Astazi voi posta cele 3 modele de coliere pe care le am disponibile pentru voi.
Lant realizat din zale de bronz si pandantiv album inima de bronz.(se pot pune pana la 2 poze) Lungime lant: 100cm.  UNICAT. 20 lei.
Pandantiv in forma de inima de bronz in care se pot adauga 2 poze dragi voua.
Lant realizat din zale de bronz si pandantiv album de bronz.(se pot pune pana la 4 poze) Lungime lant: 100cm. Dimensiuni pandant: 11x3cm. UNICAT. 20 lei.

Pandantiv cu un mic mesaj in limba franceza. Dimensiune aproximativa:2x2cm

Am incercat sa descifrez mesajul acestui pandantiv insa nu prea am reusit. :) Inteleg ca e vorba de o scrisoare primita cu multe amintiri si secrete destanuite unei persoane de incredere. Daca aveti o alta interpretare va rog sa o impartasiti cu mine.;)

Lant realizat din zale de bronz si pandantiv frunza de maslin . Lungime lant: 100cm.Dimensiune pandantiv: aproximativ 2cm  UNICAT. 20 lei.

Pandantiv frunza de maslin cu conector auriu tibetan si margeluta in forma de  dreptunghi  crem
Colierul de mai sus este realizat cu o frunza de maslin care in simbolismul crestin reprezinta pactul facut de om cu Dumnezeu pentru pace.
Grecii din fosta Macedonie sunt cunoscuti pentru uleiul de masline si mierea produsa. Dupa Spania si Italia, ei sunt cei mai mari producatori.

Am descoperit in Grecia ,pe bratul Kassandra, Halkidiki, o comunitate foarte mare de artizani handmade. Am fost surprinsa sa vad cat de mult lucreaza cu diverse snururi in confectionarea bratarilor. Fie ca e vorba de snur cerat, cauciucat sau de piele, colierele sau bratarile aveau in componenta lor snur.Voi posta in curand o colectie cu modele grecesti care sa reflecte esenta spiritului grec.

Va doresc  o dupa-amiaza de duminica cat mai placuta in continuare!



Un comentariu: