duminică, 18 decembrie 2011

Christmas Bracelets

Buna,

Elfii lui Mos Craciun au adus bratarile norocoase pentru voi! Primeste si daruieste, e vremea cadourilor. La fiecare comanda, vei primi un cadou surpriza!



 Bratara este confectionata din snur nude de piele cu inchizatoare toggle de alama aurita. Charmul atasat este o coronita de Craciun. Modul frumos de a purta spiritul Sarbatorilor este sa il ai in suflet.Insa, eu va propun sa purtati si la incheietura mainii aceasta bratara pretioasa! Dimensiunea bratarii: 17cm; Pretul acestei bratari este 10 RON.
 Bratara de mai sus este confectionata din snur nude cu inchizatoare toggle de alama aurita cu om de zapada atasat! Ceeel mai frumos (e preferatul meu)! Pana joi, simteam ca nu e perioada Sarbatorilor.(asta cand  nu eram in masina pe Bulevardul Magheru cu radio pornit pe Magic FM.) De aceea, m-am decis sa vizitez targul de Craciun de la Sala Dalles, sa fac cadou unei fetite de la o casa de copii si sa fac bratari de sezon. Enjoy!Dimensiunea bratari 17cm. Pretul bratarii 10 RON.
 Bratara este confectionata din snur bleu cu inchizatoare toggle argintie. Charmul atasat este Bart, simpaticul personaj din The Simpsons. Bratara este playfull si funny si se potriveste oricarei fete jucause. Dimensiunea unei bratari este 17cm. Pretul unei bratari este 10RON.
 Bratara aceasta babybear este confectionata din snur roz faux suede si inchizatoare toggle argintie. Charmul atasat e un babybear cu cristale roz pe burtica. Dimensiunea bratarii este de 17cm. Pretul este de 10 RON.

 Let's sing a Christmas Carol! Clopoteii suna, copii colinda!:) Bratara aceasta este confectionata din snur de piele nude, inchizatoare toggle de alama aurita. Charmul este alcatuit din 2 clopotei rosii cu crengute verzi de brad. Dimensiunea bratarii 17cm. Pretul unei bratari 10 RON
 Oh, Christmas Tree! Anul acesta nu am impodobit bradul insa sper ca voi da:) Oricum ar fi, bradutul atasat la bratara de mai sus este foarte frumusel. Bratara este confectionata din snur rosu de piele cu inchizatoare toggle argintie. Dimensiunea este de 17cm. Pretul unei bratari este de 10 RON.
 Floare alba de iubire sau floare alba de noroc...? Eu le-as alege pe amandoua :) Bratara este confectionata din snur nude de piele cu inchizatoare toggle aurie. Charmul atasat este o floare alba,delicata. Dimensiunea bratarii este de 17 cm. Pretul unei bratari este 10RON.
 Bratara aceasta se potriveste fetelor romantice, cu placerea scrisului si a lecturii. De cate ori ma uit la ea, imi imaginez o fata indragostita care isi scrie gandurile si impresiile cu mare drag pe hartie. Recent, m-am apucat sa invat arta caligrafiei de aceea pot sa spun ca mi-e foarte draga pana. Dimensiunea bratarii este de 17cm. Pretul bratarii este 10RON.
 Bratara aceasta se potriveste fetelor cu spirit ludic. Jucausa strumfita e foarte haioasa! Bratara este confectionata din snur albastru turcoaz si inchizatoare toggle argintie. Dimensiunea bratarii este de 17cm. Pretul unei bratari este de 10 RON.
 Bratara este formata din cristale roz si moz. Este pretioasa si se potriveste fetelor cochete si fetelor carora le place culoarea mov. Dimensiunea unei bratari este 17 cm. Pretul bratarii este de 10 RON.
 La sugestia unei prietene, m-am pus pe impletit :) M-am jucat cu fir rosu, snur argintiu si am pus si un fluturas.  Rezultatul e cel de mai sus. Dimensiunea unei bratari este de 17 cm. Pretul unei bratari este 10 RON.
Perlute roz elegante pentru Sarbatori in decoruri deosebite! Siii, cele 2 inimioare de la inchizatoare sau de la mijlocul bratarii garanteaza norocul la portie dubla de dragoste in Sarbatorile de anul acesta.

Iata un colier numai bun de purtat cu tinutele voastre preferate. Coroana princiara face din acest colier un accesoriu regal! Dimensiunea lantului este de 80cm. Pretul bratarii este 10 RON.
Bratara de mai sus are atasat o libelula superba aurie cu alb. Libelulele ne duc imediat cu gândul la eleganţă şi viteză. În plus, ceea ce nu foarte multă lume ştie este că aceste insecte sunt un simbol al Japoniei (denumită şi Insula Libelulei). Dimensiunea bratarii este de 17cm. Pretul unei bratari este 10 RON.

Cine a făcut primul om de zăpadă? Cine a fost cel care a avut ideea de a pune un bulgăre peste altul şi apoi încă unul şi cine a hotărât că cel mai bun nas ar fi un morcov?Cum pot fi oare rezolvate aceste mistere când toate dovezile posibile s-au topit cu mult timp în urmă? Pana elucidam noi misterul, va propun aceasta minunata bratara cu snur bleu cu pretul de 10 RON. 


Bratara cu snur albastru si margelute albastre se potriveste cu privirea indragostita a unei fete cu ochi albastri. Bratara are dimensiunea de 17cm. Pretul este 10 RON.
Mereu mi-au placut gargaritele si acum si mai mult cand o prietena draga i-a pus la mana fetitei ei de 2 anisori o bratarica cu gargarita. Ea e gargarita mea si a Alinei preferata :) Pretul unei bratari este 10 RON.
Cele 3 bratari gemene sunt facute cu snur rosu si inimi tibetane. Bratara e facuta cu noduri ajustabile si se potriveste oricarei incheieturi. Pretul unei bratari este 10 RON.
Cine ar vrea sa fie the key keeper? Bratara are atasate 3 cheite: una pentru reusita in afaceri, una pentru reusita in dragoste si una pentru sanatate. Dimensiunea bratarii este 17cm. Pretul este 10 RON
De multe ori am simtit nevoia unui inger pazitor, de protectie si de mangaiere. Bratarica aceasta cu ingeras si inchizatoare in forma de inimioara as vrea sa va aduca macar un gram de protectie si mangaiere. :) Pretul unei bratari este 10 RON.
O, brad frumos! Bratara aceasta este confectionata din snur nude cu inchizatoare toggle aurie si brad atasat. Dimensiunea bratarii este de 17 cm. Pretul unei bratari este 10 RON.
Bratara de mai sus are o atasat o floare cu cinci petale. Poti fi sigura ca acestea nu se vor ofili la incheietura ta si ca vor face sa fii remarcata. Dimensiunea unei bratari: 17cm. Pretul unei bratari 10 RON.

Bratara impletita din snur crem si rosu cu inchizatoare toggle in forma de inima este una dintre preferatele mele. Bratara este simpla si se potriveste oricarei fete, fiind usor de asortat oricarei tinute.

Va pup si va urez Sarbatori fericite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu