marți, 10 iulie 2012

By BS Collection

"By BS" Collection

Din pasiune pentru bijuterii, am creat bratari care sa reprezinte frumusetea femeii, care sa le faca sa se simta feminine, sclipitoare si fericite cand le poarta.
Lansarea colectiei "By BS" este foarte speciala si unica pentru mine, pentru ca nu am mai facut nimic asemanator pana acum. Am avut ocazia sa lucrez cu oameni deosebiti alaturi de care am reusit sa imortalizez esenta bratarilor " By BS": speciale, unice, care spun o poveste despre persoanele care le poarta.

A fost primul photo session de lansare de produs si l-am facut ca la carte: cu Makeup Artistul Cristina Dumitriu, 2 fotografi Florin Paun si Adrian Mateianu si nu in ultimul rand cu Sabina Bocean, modelul care a pozat pentru noi.
Adi si Florin au venit cu repere estetice fotografice din 2 zone diferite si mixul dintre cele 2 viziuni a fost WOW.Florin a venit cu focusul pe claritate si detalii iar Adi cu viziunea artistica si dramatica. Cristina ne-a ajutat cu makeup-ul, prin accentuarea frumusetii si evidentierea trasaturilor Sabinei. Astfel, am mers pana la granita unde se intalneste fotografia cu fashionul.


Imi doresc sa va identificati cu cel putin un model de bratara din colectia "By BS" si ca aceasta bratara sa devina un accesoriu de nedespartit.

Multumesc tuturor celor implicati in aceasta lansare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu