luni, 25 iulie 2011

Bratari Handmade cu snur rosu

Buna,

In ultima perioada am incercat sa manufacturez lucruri noi, modele pe care nu le-am mai incercat pana acum. De fapt, nu s-a intamplat pana acum sa fac acelasi model de 2 ori. Si as vrea ca lucrurile sa ramana la fel si pe viitor. Astazi voi posta noile modele de bratari, asa cum v-am obisnuit, cu snur rosu si charmuri foarte haioase si dragute.

Bratari charm LOVE

Bratarile de mai sus sunt realizate din snur de bumbac cerat rosu, crem sau roz cu charm auriu LOVE cu lungime ajustabila. Cand le vei purta, vei putea afirma ca ai dragostea la indemana! Latime: 2mm. Lungime usor ajustabila, maxim 17cm. Potrivite unei incheieturi subtiri. Pretul unei bratari: 10 lei.

Bratara de argint cu margele de nisip colorate

Aceasta bratara este una dintre preferatele mele si am facut-o cu drag gandindu-ma la ideea de sfere. Astfel, am combinat acest charm cu doua cercuri intrepatrunse cu margele atasate pe lantul argintiu.
Latime: 2mm. Lungime usor ajustabila, maxim 17cm. Potrivite unei incheieturi subtiri. Pretul unei bratari: 10 lei.



Aceasta bratara am creat-o pentru mine si sora mea. Eu am o aripa de inger de cupru iar ea detine cea de-a doua aripa. Practic, avem ceva comun prin care ne completam :). Imi place ca este simpla, delicata si ca am o aripa de inger cu mine.Latime: 2mm. Lungime usor ajustabila, maxim 17cm. Potrivite unei incheieturi subtiri. Pretul unei bratari: 10 lei.

Asa cum am va ziceam, m-am jucat cu accesoriile, le-am impletit, combinat astfel incat sa iasa niste bratari "charming".Latime: 2mm. Lungime usor ajustabila, maxim 17cm. Potrivite unei incheieturi subtiri. Pretul unei bratari: 10 lei.



Un soricel mitite; si haios mananca o bucatica de cascaval la incheietura Iuliei zi de zi. Si-a dorit foarte mult o bratara simpla impletita cu snur rosu si crem cu accesorii de bronz si cu un soricel atasat. Toate acestea le-am indeplinit in bratara de mai sus. Enjoy!Latime: 2mm. Lungime usor ajustabila, maxim 17cm. Potrivite unei incheieturi subtiri. Pretul unei bratari: 10 lei.


Bratara de mai sus are o semnificatie puternica deoarece are atasate 3 animale cu puternice semnificatii spirituale: broasca testoasa, delfinul si elefantul. Elefantelul cu trompa ridicata reprezinta un semn al prosperitatii, broscuta este simbolul intelepciunii ancestrale iar delfinul un simbol al prieteniei si al spiritului ludic. Latime: 2mm. Lungime usor ajustabila, maxim 17cm. Potrivite unei incheieturi subtiri. Pretul unei bratari: 10 lei.




Iata reteta pentru atingerea telurilor. Se spune ca daca visezi cercuri sau sfere iti atingi scopurile. Sfera este simbolul perfectiunii, plenitudinii si echilibrului.Latime: 2mm. Lungime usor ajustabila, maxim 17cm. Potrivite unei incheieturi subtiri. Pretul unei bratari: 10 lei.


Bratara aceasta ma duce cu gandul la natura. Frunza este un organ care indeplineste procesul de fotosinteza. Vad aceasta bratara la mana unei fete preocupata de ecosistem, natura si plante. Care dintre voi se regaseste in descriere?:)Latime: 2mm. Lungime usor ajustabila, maxim 17cm. Potrivite unei incheieturi subtiri. Pretul unei bratari: 10 lei.

Numite si „lacrimile lui Dumnezeu”, perlele au un puternic rol protector si sunt, in acelasi timp, simbol pentru frumusete, feminitate si sociabilitate. Asigura o casnicie fericita si sunt taliman pentru Raci, Gemeni si Sagetatori. Se spune ca perlele te ajuta sa iti pastrezi tineretea prin puterea lor, iar efectul maxim il au atunci cand sunt purtate fara alte pietre. Bratara handmade de mai sus are numai perle de dimensiuni diferite insirate pe un snur de piele rosu cu terminatie de bronz.Latime: 2mm. Lungime usor ajustabila, maxim 17cm. Potrivite unei incheieturi subtiri. Pretul unei bratari: 10 lei.


Inca 3 cercuri unite si obtineam modelul Jocurilor Olimpice! Bratara aceasta se adreseaza fetelor competitive cu spirit sportiv!Latime: 2mm. Lungime usor ajustabila, maxim 17cm. Potrivite unei incheieturi subtiri. Pretul unei bratari: 10 lei.

Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu