vineri, 12 august 2011

Bratarile cu snur printre vedete!

Buna,


Ce au Madonna,Adela Popescu, Paris Hilton, Victoria,Corina Bud, Gwen Stefani, Malvina Cservenschi sau Miley Cyrus?
Bratarile cu snur!Vedetele poarta acest accesoriu fie de sine statator ca o amuleta, fie combinata cu muuulte alte bratari. Ca si un must have al sezonului de vara, va recomand sa purtati multe si colorate asa cum poarta Mihaela Radulescu sau Gwen Stefani. Mihaela poarta bratara rosie atat la tinute casual cat si la tinute elegante.




Gwen Stefani s-a lansat ca designer cu colectia de succes L.A.M.B. Chiar si la prezentarile de moda,Gwen nu se sfieste sa poarte multe bratari handmade din snur de diverse culori:



Ce imi place cel mai mult la acest tip de bratara snur este ca arata foarte bine si purtata de sine statatoare la orice tinuta. Less is more!





Madonna este una dintre primele vedete care a adoptat controversata religia Kabbalah  pe care a practicat-o timp de aproximativ 15 ani . Anul acesta ea a renuntat la Kabbalah in favoarea Opus Dei. Cu toate acestea, ea inca mai poarta bratara rosie. :) 
Malvina e una dintre primele vedete din Romania care si-a asociat imaginea cu bratara rosie. O apreciez pe Malvina pentru naturaletea cu care poarta bratara cu orice tip de tinuta.


In curand voi posta bratari din snur rosu reglabile,simple sau cu lucky charmuri atasate pe care le veti putea comanda. Astfel, veti purta bratari ca Antonia, Corina sau chiar ca Mihaela Radulescu si Gwen Stefani. :)

Pupici muulti pentru fetele bronzate de soare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu